I'm    

Tadija Savic

Ivanjica Serbia

 

Tel:

+381 (0)60 686 78 00

 

 

 Mail:

 tadija.savic@gmail.com

 

A little about me

    U stvari, nije teško, ali kad počneš pisati, vidiš da i ne ide to tako lako. Najbolje to drugi kažu, tako da na kraju ove moje ispovesti imate citate drugih ljudi koji su nekad negde nešto rekli o mom radu , a taj rad piše biografiju. Ima tu toga i što mi se ne sviđa, ali sam na kraju krajeva ipak to JA.

     Rekli su mi da sam rodjen 24.Jula 1965 godina posle Hrista u Ivanjici gde sam išao u osnovnu i srednju školu. Tu i danas stanujem .

    Svašta sam ponešto radio: bio pomoćnik zidarima, stolar koji je pravio prozore i vrata u tamo nekoj fabrici, montirao montažne kuće … uradio poneku scenografiju za tu i tamo neku pozorišnu predstavu … a posto papir sve trpi, tu i tamo sam ponesto i napisao, isklesao poneku skulpturu, uradio par stripova i karikatura … a u ateljeu nacrtao i naslikao stotine slika, što u crtežu , što ulje na platnu i ostalim tehnikama i materijalima … kao fotogaf, fotografisao sam mnoštvo tema, motiva i modela koji krase poneke magazine što ih prelisatvamo … Isto tako, fotografisao sam mnogo modela koji pričaju moju i vašu priču a krase našu dušu ...

 

Grupne izlozbe:

Preko 60 u zemlji i inostranstvu

Samostalne izlozbe:

Ivanjica 1997

    Beograd 1998

        Arandjelovac 1999

            Zlatibor 2001

                Irig 2003

                    Ivanjica 2004

                        Arilje 2005

                            Pariz 2005